Scroll to top
  • Telefon 0921-185 54 | Kungsgatan 49 Boden
  • “Vi kan mer än bara bullar”
  • Öppettider: Måndag - Fredag 7-18 | Lördag 9-16 | Söndag 11-16

CAFÉ

Konditori Opalen är en klassisk mötesplats i Boden sedan 60-talet. Så slå dig ner i en skön stol eller fåtölj och låt cafébesöket på Opalen bli en naturlig vilostund för dagen. Allt vi säljer i butiken kommer från vårat egna bageri.

KAFFE & TE

Personalen på konditori Opalen är utbildade i konsten att göra äkta Kaffe Latte, cappuccino och andra trendiga kaffevarianter.  Vi använder oss av hösta kvalitet på kaffe från Arvid Nordquist.

Vårat lösviktste kommer från Kahls Te och Kaffeshop. Bodenblanding är en given favorit av många.

SORTIMENT

Allt fikabröd vi säljer har vi själva bakat. Vi erbjuder bland annat baguetter, smörgåsar, bakelser, bullar, godbitar, kakor, småkakor, pajer, limpor, matbröd, smörbröd, smörgåstårtor, tårtor, vetelängder, vetekransar och wienerbröd.

BARNVÄNLIGT

Du är aldrig för liten för en fikapaus. På Opalen hittar du många barnstolar och gott om plats att ställa barnvagnar på. Det finns mikrovågsugn att tillgå för att värma barnmat. För våra yngsta kunder finns en mer barnvänlig måltid bestående av tunnpannkakor serverade med hallonsylt och grädde. Skötbord finns också tillgängligt.

ALLERGIVÄNLIGT

För att tillgodose behov från våra kunder med allergier har vi i butiken ett pricksystem som visar vilka produkter som inte är bakade med mjöl, mjölk, ägg, mandel eller nötter. Men eftersom att allt är producerat i samma lokaler så vi kan aldrig garantera att något är helt fritt från någon ingrediens. Så prata med någon av våran kunniga personal så ska vi försöka hjälpa till att hitta något som passar.

Mot förbeställning kan du även beställa landgångar där varken gluten, laktos eller mjölk är tillsatt.

FRUKOSTMENY

FRUKOST KL. 7-10

Fram till klockan 10.00 har vi specialpriset på de vanligaste kombinationerna som passar till frukost. Exempelvis kostar halvfralla med kaffe 36:-

LUNCH VARDAGAR KL. 10,30-14.00, LÖRDAG 11-14,30

Till lunch serveras en salladsbuffé med stor variation. Alltid med dagens två varmrätter, veckans soppa, bröd, smör, kaffe och efterrätt. Du kan välja om du vill äta på Opalen eller om du vill ta med dig maten.