Måndag - fredag 7-18
Lördag 9-17
Söndag 11-16
CATERING OCH FESTMENY

Bufféer:

Grekisk buffé

Pris 205:-/person

* Marinerade köttbullar

* Kycklingspett

* Grekisk sallad

* Tomat- och löksallad

* Rostbiff

* Potatissallad

* Oliver

* Tzatziki

* Aioli

* Stekt basilikaris

* Surdegsbröd och smör 

 

Festbuffé

Pris 225:-/person

* Grönsallad med färska örter

* BBQ-marinerad kycklingfilé

* Skagensnittar

* Snittar med västerbottens-oströra och fikon i cognac

* Lax- & wasabirullar

* Västerbottensostpaj

* Salami- och olivspett

* Surdegsbröd och smör

 

Italiensk buffé

Pris 205:-/person

* Italiensk pastasallad

* Kycklingfilé Italiano

* Lufttorkad skinka med honungsmelon

* Marinerade köttbullar

* Salami

* Vitlöksdressing

* Potatissallad

* Mozzarella och skivade tomater (insalata caprese)

* Medelhavssallad med soltorkade tomater, gröna och svarta oliver och ruccolasallad

* Surdegsbröd och smör

 

Opalenbuffé

Pris 245:-/person

* Sesamkyckling

* Dubbelmarinerad fläskfilé

* Varmrökt lax

* Grönsallad för säsong

* Potatissallad

* Ostbricka

* Surdegsbröd och smör

 

Tre-rättersmenyer:

Förslag 1

Förrätt: Laxcarpaccio med västerbottensröra

Varmrätt: Helstekt fläskfilé med pepparsås och potatisgratäng

Efterrätt: Prinsesstårta

Pris 219: -/person

 

Förslag 2

Förrätt: Skagenröra på surdegstoast

Varmrätt: Laxfilé i vitvinssås med pommes duchesse

Efterrätt: Morotskaka med vaniljkräm

Pris 219:-/person

 

Förslag 3

Förrätt: Vilthacksröra på surdegstoast

Varmrätt: Oxfilé med ugnsrostade rotsaker och bearnaisesås

Efterrätt: Winsorkaka

Pris: 269:-/person

 

Till samtliga menyer ingår fräsch sallad, nybakt bröd och smör.

 

Specialkost och allergier är inga problem.

 

För beställning av menyer och buffé är minimiantal 10 personer.






ARRANGEMANG & FESTER

Restaurang Opalen finns till för er som i ett slutet sällskap vill äta god mat till rätt pris. Vi har fullständiga rättigheter och olika alternativ på lokaler. Tveka inte att höra av Er om detta låter som något som skulle vara av intresse för Er.



Facebook & nyhetsbrev!

Gilla oss på Facebook och håll dig uppdaterad med våra senaste erbjudanden.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna.

Bodenbakelsen firar 1 år!

Du har väl inte missat att Bodenbakelsen fyllde 1 år 1:a september. Har du inte testat så är det verkligen dax nu! Mördegsbotten med Portello-mousse, björnbär och lingonglasyr. Dekorerad med Boden nya platsvarumärke "droppen". Norrlädska smaker i perfekt kombitnation!

Veckans lunchmeny

Lunch serveras mellan kl. 11:00-14:00 vintertid. Till lunch serveras salladsbuffé med minst 40 saker att välja mellan. Dessutom ingår också dagens två varmrätter, veckans soppa, Kycklingkebab, nötkötts-kebab, bröd, smör, dryck, kaffe och efterrätt.

På lördagar serveras dagens lunch 11-14,30 vintertid.

Veckans meny här.

Mormors saft

Opalen tillverkar Mormors saft sedan 2004. Mormors saft - "den goda smaken man minns".

Här kan du göra din beställning.