Måndag - fredag 7-18
Lördag 9-17
Söndag 11-16

Frukost med baguette och kaffe.Frukost kl. 7-10

Välj någon av våra thékakor eller frallor till frukost så bjuder vi på kaffet fram till kl. 10.00. Exempelvis kostar halvfralla med kaffe 29:-

Lunch vardagar kl. 11-14.00, lördag 11-14,30

Till lunch serveras en salladsbuffé med minst 40 olika saker att välja mellan. Alltid med dagens två varmrätter, veckans soppa, bröd, smör, kaffe och efterrätt. Du kan välja om du vill äta på Opalen eller om du vill ta med dig maten. 

Dagen varmrätter och dagens soppa presenteras på 

www.facebook.se/konditoriopalen

(Går bra att läsa även om man inte är medlem på facebook.)

ARRANGEMANG & FESTER

Restaurang Opalen finns till för er som i ett slutet sällskap vill äta god mat till rätt pris. Vi har fullständiga rättigheter och olika alternativ på lokaler. Tveka inte att höra av Er om detta låter som något som skulle vara av intresse för Er.Facebook & nyhetsbrev!

Gilla oss på Facebook och håll dig uppdaterad med våra senaste erbjudanden.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna.

Glassbaren öppen!

....även om den har varit öppen ett tag nu :-) Välkomna att testa Boden största(?) glassbar med över 35 olika sorters kulglass. I stort sett alla sorters topping, över 15 olika, och strössel, över 20 olika, som GB kan erbjuda finns i vårat sortoment och smakerna på Milkshake finns därefter. Välkomna!

Veckans lunchmeny

Lunch serveras mellan kl. 10:30-14:00. Till lunch serveras salladsbuffé med massor av olika godsaker att välja mellan. Dessutom ingår också dagens två varmrätter, veckans soppa, bröd, smör, dryck, kaffe och efterrätt.

På lördagar serveras dagens lunch 11-14,30.

Veckans meny här.

Mormors saft

Opalen tillverkar Mormors saft sedan 2004. Mormors saft - "den goda smaken man minns".

Här kan du göra din beställning.