Måndag - fredag 7-18
Lördag 9-17
Söndag 11-16

Mormors saft - smaker vi minns.Mormors saftdryck

Mormors saft - "den goda smaken man minns", är ett gammalt företag som har funnits i över 50 år i Norr och Västerbotten. 2004 övertog vi produktionen och flyttade över verksamheten till Boden.

Vi säljer flaskor med essens som kunden sedan tillreder själv hemma. Det är enkelt att göra detta; man kokar upp vatten och tillsätter socker eller sötningsmedel, låter lagen svalna, häller i essensen och vips har man en fantastisk god saftdryck med helt unik smak - i en stor mängd dessutom!

Smaker:
Apelsin
Jordgubb
Hallon
Åkerbär (tillfälligt slut - oviss framtid)
Smultron

OBS! Åkerbär tillverkas inte längre, men vi testar just nu fram nya spännande smaker. Vi tar tacksamt emot förslag!


Har du inte möjlighet att själv komma till butiken för att köpa denna goda dryck är du välkommen att kontakta oss så skickar vi den hem till dig. Paketet är för stort för att skickas som brev, så vi använder oss av Bussgods för att hålla nere kostnaderna. OM du har lång till närmsta bussgodsterminal kan vi istället välja en alternativ leverans. 

Beställning:

Saftbeställning går bra att göra via mejl. Använda då gärna informationen nedan. Minsta antal att beställa är 12 flaskor men det går bra att blanda mellan de olika smakerna.

Priset är 350:-/12 flaskor inklusive moms och frakt. Betalning sker i förskott till bankgiro 799-4932. Lämna ditt namn som meddelande. När vi ser att pengarna har kommit skickar vi din saft.

Namn:

Telefon:

Adress:

Antal:

Apelsin
Jordgubb
Hallon
Åkerbär (tillfälligt slut - oviss framtid)
Smultron


Beställning på telefon: 0921-185 54
E-post: info@konditoriopalen.se

 


 


ARRANGEMANG & FESTER

Restaurang Opalen finns till för er som i ett slutet sällskap vill äta god mat till rätt pris. Vi har fullständiga rättigheter och olika alternativ på lokaler. Tveka inte att höra av Er om detta låter som något som skulle vara av intresse för Er.Facebook & nyhetsbrev!

Gilla oss på Facebook och håll dig uppdaterad med våra senaste erbjudanden.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna.

Glassbaren öppen!

....även om den har varit öppen ett tag nu :-) Välkomna att testa Boden största(?) glassbar med över 35 olika sorters kulglass. I stort sett alla sorters topping, över 15 olika, och strössel, över 20 olika, som GB kan erbjuda finns i vårat sortoment och smakerna på Milkshake finns därefter. Välkomna!

Veckans lunchmeny

Lunch serveras mellan kl. 10:30-14:00. Till lunch serveras salladsbuffé med massor av olika godsaker att välja mellan. Dessutom ingår också dagens två varmrätter, veckans soppa, bröd, smör, dryck, kaffe och efterrätt.

På lördagar serveras dagens lunch 11-14,30.

Veckans meny här.

Mormors saft

Opalen tillverkar Mormors saft sedan 2004. Mormors saft - "den goda smaken man minns".

Här kan du göra din beställning.