Måndag - fredag 7-18
Lördag 9-17
Söndag 11-16

Saftbeställningen går bra att göra via mejl. Använda då gärna informationen nedan. Minsta antal att beställa är 12 flaskor men det går bra att blanda mellan de olika smakerna.

 

Namn:

Mobiltelefon-nummer:

Adress:

 

Antal:

Apelsin
Jordgubb
Hallon
Åkerbär (tillfälligt slut - oviss framtid)
Smultron

 

Priset är 350:-/12 flaskor inklusive moms och frakt. Betalning sker i förskott till bankgiro 799-4932. Lämna ditt namn som meddelande. När vi ser att pengarna har kommit skickar vi din saft.

Skicka din beställning till info@konditoriopalen.se

ARRANGEMANG & FESTER

Restaurang Opalen finns till för er som i ett slutet sällskap vill äta god mat till rätt pris. Vi har fullständiga rättigheter och olika alternativ på lokaler. Tveka inte att höra av Er om detta låter som något som skulle vara av intresse för Er.Facebook & nyhetsbrev!

Gilla oss på Facebook och håll dig uppdaterad med våra senaste erbjudanden.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna.

Glassbaren öppen!

....även om den har varit öppen ett tag nu :-) Välkomna att testa Boden största(?) glassbar med över 35 olika sorters kulglass. I stort sett alla sorters topping, över 15 olika, och strössel, över 20 olika, som GB kan erbjuda finns i vårat sortoment och smakerna på Milkshake finns därefter. Välkomna!

Veckans lunchmeny

Lunch serveras mellan kl. 10:30-14:00. Till lunch serveras salladsbuffé med massor av olika godsaker att välja mellan. Dessutom ingår också dagens två varmrätter, veckans soppa, bröd, smör, dryck, kaffe och efterrätt.

På lördagar serveras dagens lunch 11-14,30.

Veckans meny här.

Mormors saft

Opalen tillverkar Mormors saft sedan 2004. Mormors saft - "den goda smaken man minns".

Här kan du göra din beställning.