Måndag - fredag 7-18
Lördag 9-17
Söndag 11-16

Arrangemang och festerArrangemang & fester

Restaurang Opalen finns till för er som i ett slutet sällskap vill äta god mat. Vi har fullständiga rättigheter och anpassar menyn efter tillfälle. Vi dukar upp efter erat önskemål i våran caféyta efter stängning.

Minnesstunder

Vi kan även erbjuda lösningar för minnesstunder, antingen i våra lokaler eller i andra samlingslokaler. Vi rekommenderar Tingshuset(precis bakom stora kyrkan). Vi kan erbjuda olika alternativ både med och utan personal. Vi kan exempelvis duka upp allt och sköta hela serveringen. För mer information har vi färdiga menyer som finns att hämta hos oss. Vi har bra sammarbete med Fonus och Bodens begravningsbyrå och våra menyer finns även hos dem.

Catering

För den som är intresserad av att få maten via catering finns även det som alternativ. Vi kan erbjuda allt från trerättersmiddagar till snittar och plockbufféer. Vi anpassar oss efter vad just Du önskar. Klicka här för att komma till våran cateringmeny. Tveka inte att höra av er om det låter som något som skulle vara av intresse. Telefon: 0921-185 54 eller info@konditoriopalen.se

 


ARRANGEMANG & FESTER

Restaurang Opalen finns till för er som i ett slutet sällskap vill äta god mat till rätt pris. Vi har fullständiga rättigheter och olika alternativ på lokaler. Tveka inte att höra av Er om detta låter som något som skulle vara av intresse för Er.Facebook & nyhetsbrev!

Gilla oss på Facebook och håll dig uppdaterad med våra senaste erbjudanden.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna.

Glassbaren öppen!

....även om den har varit öppen ett tag nu :-) Välkomna att testa Boden största(?) glassbar med över 35 olika sorters kulglass. I stort sett alla sorters topping, över 15 olika, och strössel, över 20 olika, som GB kan erbjuda finns i vårat sortoment och smakerna på Milkshake finns därefter. Välkomna!

Veckans lunchmeny

Lunch serveras mellan kl. 10:30-14:00. Till lunch serveras salladsbuffé med massor av olika godsaker att välja mellan. Dessutom ingår också dagens två varmrätter, veckans soppa, bröd, smör, dryck, kaffe och efterrätt.

På lördagar serveras dagens lunch 11-14,30.

Veckans meny här.

Mormors saft

Opalen tillverkar Mormors saft sedan 2004. Mormors saft - "den goda smaken man minns".

Här kan du göra din beställning.