Måndag - fredag 7-18
Lördag 9-17
Söndag 11-16

Café

Konditori Opalen är en klassisk mötesplats i Boden sedan 60-talet för lokalbor och människor från när och fjärran. Opalen är idag en del av Enter galleria. Här kan du ta en fika med dina vänner eller äta en lunch med dina arbetskamrater. "Fika" eller som man säger på engelskan "take a coffee break", kaffepaus, är en viktig del av den svenska kulturen. Slå dig ner i en skön stol eller fåtölj och låt cafébesöket på Opalen bli en naturlig vilostund för dagen. Allt vi säljer i butiken kommer från vårat egna bageri.

Kaffe

Personalen på konditori Opalen är utbildade i konsten att göra "riktig" cappuccino och caffe latte. Det krämiga skummet av mjölk med den goda smaken av kaffebönans crèma ger en fantastisk smakupplevelse. Förutom kaffe finns här thé, läsk, saft och choklad.

Sortiment

Här kan du köpa allt från baguetter, smörgåsar, bakelser, bullar, godbitar, kakor och småkakor, pajer, limpor, matbröd, smörbröd, smörgåstårtor, tårtor, vetelängder, vetekransar till wienerbröd.

Barnvänligt

Du är aldrig för liten för en fikapaus. På Opalen hittar du många barnstolar och gott om plats att ställa barnvagnar på. Det finns en mikrovågsugn att tillgå för att värma barnmat. För våra yngsta kunder finns en mer barnvänlig måltid bestående av tunnpannkakor serverade med hallonsylt och grädde. Skötbord finns att tillgå.

ARRANGEMANG & FESTER

Restaurang Opalen finns till för er som i ett slutet sällskap vill äta god mat till rätt pris. Vi har fullständiga rättigheter och olika alternativ på lokaler. Tveka inte att höra av Er om detta låter som något som skulle vara av intresse för Er.Facebook & nyhetsbrev!

Gilla oss på Facebook och håll dig uppdaterad med våra senaste erbjudanden.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna.

Glassbaren öppen!

....även om den har varit öppen ett tag nu :-) Välkomna att testa Boden största(?) glassbar med över 35 olika sorters kulglass. I stort sett alla sorters topping, över 15 olika, och strössel, över 20 olika, som GB kan erbjuda finns i vårat sortoment och smakerna på Milkshake finns därefter. Välkomna!

Veckans lunchmeny

Lunch serveras mellan kl. 10:30-14:00. Till lunch serveras salladsbuffé med massor av olika godsaker att välja mellan. Dessutom ingår också dagens två varmrätter, veckans soppa, bröd, smör, dryck, kaffe och efterrätt.

På lördagar serveras dagens lunch 11-14,30.

Veckans meny här.

Mormors saft

Opalen tillverkar Mormors saft sedan 2004. Mormors saft - "den goda smaken man minns".

Här kan du göra din beställning.