Måndag - fredag 7-18
Lördag 9-17
Söndag 11-16

Förbeställningar - går att få glutenfritt, mjölk eller laktosfritt.

Förbeställningar

Vi tar mot förbeställningar på tårtor, smörgåstårtor, bröd och bakverk. De flesta beställningar kan vi göra bara vi får dem dagen innan men bröllopstårtor och specialbeställningar kan vi behöva mer tid för. Det bästa är att kontakta oss.

Fototårta

Ett bra tips är vår fototårta som är mycket uppskattat på barnkalas eller varför inte för att fira en bröllopsdag. Passa på att överraska! Du kan skicka ditt eget foto eller så använda några av våra standardbilder ex. Spiderman, Hello Kitty, Blixten McQueen m.m. Vi tar 50 kr extra per tårta för fototårtorna.Bild: Fototårta med Blixten McQueen.

Allergier

Mot förbeställning kan du beställa glutenfria, laktosfria eller mjölkfria smörgåstårtor och smörgåsar. Rådfråga med peronalen så ska vi försöka lösa det så gott det går.

Hjärtligt välkommen med din beställning!

Beställning telefon: 0921-185 54ARRANGEMANG & FESTER

Restaurang Opalen finns till för er som i ett slutet sällskap vill äta god mat till rätt pris. Vi har fullständiga rättigheter och olika alternativ på lokaler. Tveka inte att höra av Er om detta låter som något som skulle vara av intresse för Er.Facebook & nyhetsbrev!

Gilla oss på Facebook och håll dig uppdaterad med våra senaste erbjudanden.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna.

Glassbaren öppen!

....även om den har varit öppen ett tag nu :-) Välkomna att testa Boden största(?) glassbar med över 35 olika sorters kulglass. I stort sett alla sorters topping, över 15 olika, och strössel, över 20 olika, som GB kan erbjuda finns i vårat sortoment och smakerna på Milkshake finns därefter. Välkomna!

Veckans lunchmeny

Lunch serveras mellan kl. 10:30-14:00. Till lunch serveras salladsbuffé med massor av olika godsaker att välja mellan. Dessutom ingår också dagens två varmrätter, veckans soppa, bröd, smör, dryck, kaffe och efterrätt.

På lördagar serveras dagens lunch 11-14,30.

Veckans meny här.

Mormors saft

Opalen tillverkar Mormors saft sedan 2004. Mormors saft - "den goda smaken man minns".

Här kan du göra din beställning.