Måndag - fredag 7-18
Lördag 9-17
Söndag 11-16

Allergivänligt

Allergivänligt

För att tillgodose behov från våra kunder med allergier har vi i butiken ett pricksystem som visar vilka produkter som inte är bakade med mjöl, mjölk, ägg, mandel eller nötter. Mot förbeställning kan du även beställa smörgåstårtor där varken gluten, laktos eller mjölk är tillsatt. Allt är dock producerat i samma lokaler så vi kan aldrig garantera att något är helt fritt från någon ingrediens.

Kom gärna in och prata med vår kunniga personal om du har några frågor. Gäller det andra allergier så hjälper vi självklart också till.

Hjärtligt välkommen med din beställning!

Beställning telefon: 0921-185 54

ARRANGEMANG & FESTER

Restaurang Opalen finns till för er som i ett slutet sällskap vill äta god mat till rätt pris. Vi har fullständiga rättigheter och olika alternativ på lokaler. Tveka inte att höra av Er om detta låter som något som skulle vara av intresse för Er.Facebook & nyhetsbrev!

Gilla oss på Facebook och håll dig uppdaterad med våra senaste erbjudanden.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna.

Glassbaren öppen!

....även om den har varit öppen ett tag nu :-) Välkomna att testa Boden största(?) glassbar med över 35 olika sorters kulglass. I stort sett alla sorters topping, över 15 olika, och strössel, över 20 olika, som GB kan erbjuda finns i vårat sortoment och smakerna på Milkshake finns därefter. Välkomna!

Veckans lunchmeny

Lunch serveras mellan kl. 10:30-14:00. Till lunch serveras salladsbuffé med massor av olika godsaker att välja mellan. Dessutom ingår också dagens två varmrätter, veckans soppa, bröd, smör, dryck, kaffe och efterrätt.

På lördagar serveras dagens lunch 11-14,30.

Veckans meny här.

Mormors saft

Opalen tillverkar Mormors saft sedan 2004. Mormors saft - "den goda smaken man minns".

Här kan du göra din beställning.